De Vloer op voor teams

Samenwerken onder druk

Kijk, je team wil wel, maar het zet zichzelf soms zo vast. Doordat het steeds meer van hetzelfde doet en denkt. Of zaken niet constructief bespreekt.

Dat bevordert de samenwerking niet, en ja, de resultaten lijden eronder. Dat moet anders.

Jij, als leidinggevende, weet dat je team beter kan en wil. En je bent bereid ook naar je eigen rol te kijken. Omdat jullie een team willen zijn dat sterk staat in alles dat op je pad komt. Maar ook de lol willen behouden. Zodat jullie echt resultaten halen.

Daarom ondersteun ik teams en leiders die werken onder sterk veranderlijke omstandigheden. Die de samenwerking en cultuur willen verbeteren. Ik geef spelenderwijs inzicht in de rollen die ze spelen en wat daarvan de impact is op het resultaat.

wie leidt wie volgt

Wie leidt, wie volgt

Ik leer hen hun gedrag en rolrepertoire te vergroten door ander en nieuw leiderschap gedrag te tonen. Waardoor ze tot betere resultaten komen. Juist in tijden van druk en verandering.

Voor teams en leidinggevenden die bereid zijn risico te nemen en verder willen gaan dan praten over.

Workshops, training en coaching

Wat anderen over mijn aanpak zeggen

“Hoe jij spelenderwijs de pijnpunten in het team boven tafel kreeg, is boven alle verwachtingen. Het geld dubbel en dwars waard.” - Vanessa Spranger, MD adviseur, Delta Lloyd.
“Zeer positief. Gouden greep om ons docenten met leerlingen samen te doen. Heldere link van spel naar wat de groep te leren heeft.” - Suzanne den Hertog, manager Expertise centrum ROC Amsterdam
“Hoe jij ons als groep in beweging hebt gekregen in al onze woede en weerstand, chapeau en petje af!” - Mark, deelnemer leergang Het coachen van professionals. School voor coaching
“Dat durven, experimenteren en gewoon doen loont en ruimte maakt, voor verborgen kanten van jezelf en de groep." - Gerda Lag, Groen Links, Leiden

Share This