Lastig gesprek met je collega? De Online Trainingsacteur helpt bij allergie op de werkvloer.

Op afstand help ik je te groeien in je professionele rol.

Kan jij dit effe snel doen? Ik kan hier niks mee. Zolang niemand de opdracht geeft, begin ik er niet aan. Pak jij dit maar op. Ik heb dat al zo vaak gezegd, maar niemand luistert. Ja, maar dat is toch jouw rol? Zo ben ik nou eenmaal. Ah, nog niet aan toegekomen. Deadlines hebben we allemaal. Ik doe toch mijn best. Het staat op mijn to do lijstje. Ik zie dat anders.

Allergie op de werkvloer, wie kent het niet? In een gesprek of overleg vliegen de ja, maar ’s over tafel. Je gaat er tegenin, maar het kwartje valt niet. Je ergert je maar zwijgt. Het is al stressvol genoeg. En zo bereik je niet wat je wil: succesvol samenwerken.

Ieder heeft zo zijn stijl van communiceren. Die uit zich in bepaald gedrag. De een doet kordaat ‘rood’, de ander voorzichtig ‘blauw’. Voor jou soms lastig gedrag. Zeker als iemand in je allergie zit.
Niet onbelangrijk: wat doe je zelf in zo’n situatie? Welk gedrag laat jij zien? Wat is jouw stijl van communiceren? Is dat effectief?

Natuurlijk wil je meer invloed in een gesprek of overleg. Waardoor je bereikt wat je nodig hebt. Of serieus genomen worden. Je expertise laten gelden. Gezien worden. En resultaten boeken.
Dus: aan de slag. Oefenen om je gesprekken kan verbeteren. Met een ervaren tegenspeler. Kort en krachtig.

Wat levert het op?
Je krijgt inzicht jouw voorkeur stijl in communiceren én die van de ander.
We oefenen met een concrete casus uit je praktijk. Welk ander gedrag werkt hier beter? Je krijgt tips hoe meer invloed te hebben op het gesprek. Zodat je samenwerkt om resultaat te halen. Blijft het eek een stuk gezelliger.

Online aanpak
Met een ervaren trainingsacteur ga je aan de slag met een casus uit jouw praktijk. Een sessie duurt een uur. Je levert vooraf een casus aan. We werken met Zoom of Teams.
App of bel naar 06-29008700
Of stuur een mail naar wilmavantuyl@gmail.com.

Wilma van Tuyl is ervaren (Tedx spreker) coach, trainer en acteur. Ze speelt net zo makkelijk een hoge status CEO als een voorzichtige medewerker Facilitair. Ze heeft meer dan 600 (bedrijfs) voorstellingen gespeeld en is als acteur en coach veel gevraagd bij Leiderschap en team trajecten in organisaties. Bij de Baak helpt ze jonge professionals te groeien in hun rol. Managers begeleidt ze bij stress en burn out klachten.
Haar aanpak is speels met diepgang, veilig en to the point. Klanten waarderen haar gemiddeld met een 8,5.

Lastige gesprekken met collega’s?

Aan de slag met de Online Trainingsacteur


Share This